Motorkerékpár-javító eszközök

Akár gyakran, akár ritkán használja motorkerékpárját, a karbantartási és javítási munkák elkerülhetetlenek. Ezért a legjobb, ha előre elkészíti a szükséges eszközöket. A motorkerékpár javításához a következő eszközökre lesz szükség.

Villáskulcsok. A legjobb megoldás egy kombinált készlet lenne.
Dugaszfejek. Készletként is kaphatók, és különböző méretben kaphatók. Keresse meg a gyújtógyertya fejét. Kényelmes a gyertya eltávolításakor, miközben azt tartja. A rögzítők kicsavarásához és becsavarásához kulcsra van szükség, amely racsnis mechanizmussal rendelkezik.
Kulcs, amellyel a menetes csatlakozásokat szükség szerint meghúzzák. Nyomatékmérőnek hívják.
Csavarhúzó készlet.
Kalapácsok. A kalapácsok acélból készült csatárának különböző súlyúnak kell lennie, száz-ötszáz grammig. Kényelmes egy kalapács, amelynek műanyag vagy gumi tűje van.
Fogók, fogók, fogók.
Feszítők, amelyeket a gyűrű eltávolításához használnak.
A tengelyek vagy tengelyek kiütéséhez puha fémből készült lyukasztóra van szükség. A csapok kiütéséhez acélból kell lyukasztani.
Többféle véső, különböző lapszélességgel.
Húzó.
A nyomásmérő lehetővé teszi a gumiabroncs nyomásának ellenőrzését.
A henger átmérőjének méréséhez furatmérőre van szükség.
Ez nem teljes lista a javítási munkákhoz szükséges eszközökről. Az a tény, hogy néhány konkrét eszközre szükség lesz bizonyos konkrét munkákhoz. És megvásárolhatja őket, ha erre szükség van.

Motorkerékpár-javítási könyvek

A motorkerékpár-javítási könyvek nagy segítséget jelenthetnek. Bár bennük megtalálható egyéb szükséges információ. A könyvekben megismerheti kedvenc motorkerékpár-modellje fejlődésének történetét, felépítését, a biztonságos vezetés elveit. A könyvekben sok hasznos és szükséges információt talál. Különböző gyakorlatok, gyakorlati tippek a motorkerékpár hozzáértő és biztonságos vezetéséhez, valamint a könnyebb javítások elvégzéséhez.

Sok szerencsét az úton. Vasbarátod soha nem hagy cserben, ha a hozzá való hozzáállás megfelelő.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük