Motorkerékpár javítás Budapesten, motorkerékpár szerviz és karbantartás

A Mot-Master cég készen áll arra, hogy ne csak a motorkerékpárok alkatrészeinek és tartozékainak értékesítését kínálja Önnek, hanem a motorkerékpárok javítását Novoszibirszkben, a diagnosztikát és a karbantartást is. Cégünk a motorkerékpár komplex diagnosztikáját végzi, és azonosítja a jármű lehetséges hibáit. Készen állunk bármilyen összetettségű javítás elvégzésére is: a motorkerékpár eladás előtti előkészítése, a szűrők cseréje, az évszakos karbantartás, a gumiabroncs felszerelése, a motor szétszerelése, a motorkerékpár tuningolása és helyreállítása. Kivételesen magas színvonalú és gyors javítást kínálunk Önnek Budapesten található gépjárműveihez.

Ha szeretné javítani kétkerekű lovának teljesítményét, vagy szeretné, ha a motorkerékpárja kiemelkedne a patakban, akkor a Mot-Master motorkerékpár-szolgáltatás az egyedi megrendelést valósítja meg. Segítünk kiválasztani a hangolási alkatrészeket, vagy ha lehetséges, mi magunk végezzük el a létrehozásukkal kapcsolatos munkát.
Műszaki park: hegesztő, esztergáló és maró berendezések, fémmegmunkálás és eszközök a fémlemez megmunkálásához. Az egész komplexum lehetővé teszi az ügyfél által kitűzött vagy a javítás során felmerülő feladatok 95% -ának megoldását.

A motorkerékpár javítása olyan emberek számára, akik először találkoztak gépjárművekkel, valami rejtélyesnek, sőt szentnek tűnhet. De nem az. A motorkerékpár javításához szabad időre és nagy vágyra van szüksége, vagy hagyhatja ezt a vállalkozást a szakemberekre, és vegye fel a kapcsolatot a novoszibirszki motorkerékpár-szervizzel. Több éve javítunk gépjárműveket, és egy tucat különféle problémákkal küzdő motorkerékpár sem ment át a kezünkön.

Így néz ki álmainkban a motorkerékpár-javítás Az üzemanyag-ellátó rendszer számos sérülékenységgel rendelkezik, amelyek időben történő és körültekintő ellátást igényelnek. A karbantartás hiánya megnöveli az üzemanyag-fogyasztást és a motor teljesítményének csökkenését, valamint megnő. A szerviz ajánlásai a motorkerékpár gyártójától függően változhatnak.
A motorkerékpár működő fékrendszere garantálja a vezető és az utas biztonságát. A japán gyártók nagy figyelmet fordítanak a motorkerékpár ezen részének ellenőrzésére és az üzemzavarok időben történő kiküszöbölésére. Motorkerékpár-szolgáltatásunkban megelőző ellenőrzést és karbantartást végezhet a fékrendszerrel.
☛ Ellenőrizze a fékfolyadék szintjét és állapotát – 1000 km-enként.
☛ Ellenőrizze és szüntesse meg a karok visszahatását – 1000 km-enként.
☛ Súrlódó párok kenése – 6000 km-enként. (6 hónap)
… és egyéb ajánlott műveletek.

A motorkerékpár futóműve (hodovka) közvetlenül felelős az Ön biztonságáért az úton – ettől függ, hogy a motorkerékpár hogyan viselkedik az úton, tartja a pályát és csillapítja az útfelület egyenetlenségeit.

Tartalmazza a meghajtó mechanizmusokat, a csillapító elemeket, az erőátviteli egységeket és még sok minden mást. Rövid részlet a Honda Steed / Shadow Owner’s Manual-ból
☛ 500 km-enként ellenőrizze a hajtólánc állapotát és feszességét.
☛ A kábelek kenése – 1000 km-enként.
☛ Ellenőrizze az első villa állapotát – 6000 km-enként. (6 hónap)
☛ Ellenőrizze az inga csapágyainak állapotát – 18 000 km-enként. (12 hónap)

Az egységek és egységek kenőrendszere felelős azok tartósságáért és erőforrásáért. A hűtőrendszer segít elkerülni a túlmelegedést és ezért a mozgó alkatrészek deformálódását. Bizonyára sokan hallottak olyan jelenségről, mint a “dugattyú beragadása” – egy ilyen eset drága javításokhoz vezet.

A világítóeszközöknek (fényszórók, irányjelzők, féklámpák) jó állapotban kell lenniük. Rájuk néznek a mozgalom többi résztvevője, ami azt jelenti, hogy irányítást és döntéseket hoznak. Jelenlétük és jó állapotuk nemcsak a mozgás kényelmét, hanem a közutakon a biztonság szintjét is növeli.
A szerviz alkatrészek és szerelvények összes fő szakaszán kívül mestereink nem riadnak vissza a kapcsolódó technikai munkáktól, amelyek felmerülhetnek, ha különféle elemek és tartozékok felszerelésére vagy szétszerelésére van szükség. A motorkerékpár általános diagnosztikáját a szezon előtt vagy a vásárláskor végezzük – ellenőrizzük a fékrendszert, a futóművet, a világító berendezéseket. Szükség esetén nyomásméréseket végeznek.

A professzionális felszerelés és szakembereink magas szintű képzettsége lehetővé teszi motorkerékpár-szolgáltatásunk számára, hogy Budapesten javítson egy motorkerékpárt és magas szinten tartsa. A megfizethető árak hosszú távú kapcsolatot garantálnak az ügyfelekkel.