Hogyan javítottam meg a motoromat

Helló mindenki!

Magáról a kerékpárról, arról, hogy hogyan vettem meg és megnyomorítottam, úgy döntöttem, hogy nem mondom el. Ennek több oka is van, attól kezdve, hogy alapvetően szégyellem, egészen addig, hogy a mákon régi fényképek vannak, amelyek nemrég kómába estek … Füge általában nála.

Jobb, ha elmondom, hogyan állítottam vissza.
Tavaly ősszel Moszkvában tartózkodva rájöttem, hogy pénzügyi helyzetem stabilizálódott, és megpróbálhatom. A megfelelő mechanika rövid keresése után úgy tűnik, sikerült megtalálni őket. A fényképek alapján megbecsülték, hogy pontosan mire van szükségem, és hozzávetőleges összeget adtak.
Nos, most el kellett hozni a biciklit Moszkvába. Nem akartam megerőltetni a rokonaimat, de nem volt más választás, ezért felhívtam mostohaapámat Goryachy Klyuchhoz, és feltűnés nélkül megkérdeztem, talál-e megfelelő szállítóeszközt a megvert lovamnak. Természetesen pontosan úgy alakult, ahogy számítottam rá: másnap mostohaapám felhívott, és azt mondta, hogy ő maga hozza őt „benzinért” fizetendő díjjal. A szaggatóm így tette meg ezt a meglehetősen nagy távolságot 7000 rubelért. 🙂

Elhozták a szerelőkhöz, látták, hogy az előző listában a kormányra is szükség van (a kezemmel hajlítottam az enyémet), és megrendeltek. A cél a következő volt: a lehető leggyorsabban vezethető állapotba hozni a kerékpárt, és a szépségre köpve nyaralni a Fekete-tengerre.

Eltelt egy hónap. Felhívtak és azt mondták, hogy kiderült, hogy nekem is vannak törött pohártartóim. Annyira meg voltam döbbenve, hogy nem kérdeztem, hogy ők, mesterek, miért nem látták ezt korábban. Nagyon dühös voltam, de még mindig volt remény úszni október végén (a DR-ben).

Újabb hónap telt el. Csend. Felhívtam őket, azt mondták, hogy a rend elakadt a vámnál. A vakációnak Szentpéterváron és Viborgban kellett megfagynia. Kár, bár szórakoztató is volt.

Másfél hónappal a második megrendelés után felhívtak, és azt mondták, hogy máris lehet átvenni. De más terveim voltak …
Megérkezve először az üveg hiányát láttam. Megbeszélték, és még azt is választottam, hogy melyiket szeretném, de nem, nem. Amikor a szűrőkről kérdeztek, hallottam, hogy ott minden rossz volt, annak ellenére, hogy egyértelműen és egyértelműen mondtam, hogy mindent meg kell tenni. A szakemberek végül is ők, nem én, és ezt figyelembe kellene venniük. Egyébként nem volt akkumulátor sem.
Így állapodtam meg velük: megrendelek, amire még szükségem van (boltívek, üveg, fogantyúk, tükrök …), és a szezon legelején felveszem a biciklit. Nem igazán tetszett nekik, de nem volt hová menni. Hogy őszinte legyek, azt gondoltam, hogy mindent jól fognak csinálni, mert ezúttal előálltak egy skálával, ami tetszett. Valószínűleg utoljára hittem az embereknek …

Télen eltört a lábam, és az idénynyitásra nem volt időm felépülni. Természetesen figyelmeztettem őket erre.
Véletlenül azt is észrevettük, hogy az üveg első rendben van. Azok. kétszer megrendeltem. A kérdést egy levélben oldották meg (ez, a pohár később jött a vámhatósági problémák miatt), itt minden rendben van, és nem kell két pohárért fizetnem. De első rendben nem volt üvegrögzítő … Nagyon érdekes gerenda, szuggesztív.

Fel kellett vennem a biciklit. Megállapodtam azzal a személlyel, aki a bőrömet varrta (Konstantin, literes kotrót vezet, vagyis hasonló kerékpárosztályt hajt végre), hogy ő felvegye a régóta várt aprítómat a szerelőktől, és Odintsovóba hozza. Arra gondoltam, hogy majdnem három évvel ezelőtt eltörtem, és előtte csak egy hónap tapasztalat (tényleg mi!) És jobb, ha hagyom, hogy gyakoroljak a munkahelyemen. Előző nap megérkeztem, végre fizettem, néztem a biciklit, hallgattam és elindultam. Nem volt idő mindent ellenőrizni, és össze kellett állítani a kérdések listáját, mert menet közben nehéz mindenre emlékezni.

Szóval, megtörtént! Hurrá, elvtársak!

“Szakmaiságukkal” tönkretették Olgát és engem nyaraláskor.
Az üveg jól meg volt kötve, tetszett, de a kötőelemek elfelejtése és a szokásokról való beszélgetés nagyon jó.
Teljesen megfeledkeztek a tollakról. Nem tudom, hogy rendben voltak-e, és fizettem-e értük, de nem akarok kérdezni.
Már leírtam a villanyszerelő problémáját: a riasztó és a hangjelző elhunyt.
Ragasztották a csillárt, de a fekete műanyag bilincsek a krómon keresztül egyértelműen feleslegesek.
A tartály nem volt kiegyenesítve, bár egyértelműen beszéltem róla.
A hátsó sárvédő megdörzsöli a kereket (még mindig meg kell találnia, miért). A görbület pedig szabad szemmel látható. Mi ez a megközelítés, rohadtul?
Tegnap a minszki autópályán lecsavarozták a sebességváltót (!). Mi van, ha a csatlakozóm így kicsavarodik?
Korábban a motor fél fordulatból indult, de most nem mindig ez az első alkalom. Nem tudom, hogy ők vagy sem, de tény.
… ez még nem minden, de nem emlékeznek rá emlékezetemben. Le kell írnod.

Érdemes megjegyezni, hogy a bundák hangulata nagyon kellemes volt. Azok. sem durvaságot, sem felesleges szavakat nem vettek észre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük